SOF® TACTICAL TOURNIQUET Pogledaj veće

SOF® TAKTIČKA POVESKA

SOFTT-NH

SOF® Taktička poveska  je jedna od najboljih poveski za zaustavljanje krvarenja koje su trenutno dostupne. To je izbor za mnoge od najelitnijih i najiskusnijih vojnika na svetu koji su ga odabrali zbog izuzetne sposobnosti da kontroliše ozbiljno krvarenje, visok nivo pouzdanosti i lakoća primene.

Detaljnije

10 Stavke

45,00 €

Više informacija

100% Efektivno. Dokazano je da je 100% efikasan tokom testiranja Hirurškog istraživanja Američkog vojnog instituta.
Jednostavna aplikacija. SOF®TT se nanosi isto na ruku ili nogu. Za razliku od drugih poveski koji zahtevaju da naučite dva načina primene i primenite odgovarajući metod pod stresom, SOF®TT se primenjuje na isti način na ruku ili nogu. Obračunavajući faktore ljudskog učinka u borbi, minimizirali smo rizik od neuspeha. Primena poveske ne bi trebalo da bude komplikovana; Trebalo bi da bude jednostavno i sigurno. SOF®TT obezbeđuje neophodnu efikasnost sa neuporedivim nivoom jednostavnosti kako bi povećao ukupnu efikasnost uređaja.
Trajnost. SOF®TT je izrađen od kvalitetnih materijala visoke čvrstoće. Ručica za okretanje je obrađena od čvrstog komada aluminijuma i održava svoju snagu na ekstremnim temperaturama. Tri-prstena su oblikovana Acetil, plastika visokog kvaliteta koja će takođe zadržati snagu u ekstremnim uslovima rada.
Pouzdana SOF® taktička poveska je dizajnirana da smanji mogućnost slučajnog oslobađanja ili mehaničkog kvara. Za razliku od drugih materijala uključujući Velcro®, sistem pričvršćivanja će funkcionisati kada je umazan, blatnjav, zamrznut ili mokar.
Sigurnosni zavrtanj sprečava slučajno oslobađanje pritiska tokom taktičkog kretanja pacijenta. Vijak nije potreban za kontrolu hemoragije, ali se preporučuje ako se pacijent pomeri u taktičkom okruženju.
Dvostruki prstenovi za zaključavanje nude rezervni sistem za zaključavanje.
Napravljeno u SAD.